Watt Electric Montreal Male

 1.399,00  1.250,00

Vermogen

36V – 250W – 45NM

Accu

36V – 8.7Ah batterij, 314Wh

Maximale snelheid

25 km per uur

Actieradius

30 – 60 km

Wielmaat

28’ (25-622) 700 x 25C

Frame & Vork

aluminium

Oplaadpunt

op frame

Kleur

Mat zwart

Remmen

Velgremmen achter en voor

Gewicht

17,5 kg

Ketting

RVS

Spatborden

voor en achter

Achterlicht

op batterijen

Merk

1 op voorraad
Estimated delivery by: 31/05/2020

  • Wattfiets Bagagedrager -  42,50  35,00

Product total

Options total

Grand total

Ultieme stadsfiets

De MALE is ontworpen voor ritjes in de stad. De batterij is geïntegreerd in de onderbuis waardoor er een ideale gewichtsverdeling van de fiets ontstaat. Daardoor voelt het fietsen natuurlijk en vertrouwd aan. En in dit geval altijd met het gevoel van wind mee en heuvel af. Fietsen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Ideaal dus voor de dagelijkse ritten naar het werk of school of naar de bakker en de supermarkt. Zonder moeite net even wat sneller en verder.

De fiets kan tegen een stootje en is voorzien van bevestigingspunten voor een stevig slot. Verder heeft het een robuuste standaard waarmee je, je fiets overal in de stad makkelijk kwijt kunt. Verder heeft het lichtgewicht spatborden en alle bevestigingspunten om bijvoorbeeld een bagagedrager of voorrekje toe te voegen.

Een stadsfiets gebruik je elke dag. Regelmatig onderhoud is daarom raadzaam net zo als bij elke andere stadsfiets. Daarom is er gekozen voor standaard fietsonderdelen die je bij elke willekeurige fietsenmaker kunt kopen of laten vervangen. Dit zijn onderdelen zoals de remblokjes, de ketting, banden en ga zo maar door. Zo blijft onderhouden makkelijk en betaalbaar. Specifieke onderdelen zoals een batterij kun je online bestellen.